Sekalnik za les HRUST

Sekalnik za les HRUST je namenjen za predelavo mehkega in trdega lesa v sekance za ogrevanje. Pri tem se lahko uporabi droben les, ki nastane pri redčenju gozdov (goli, veje in lesni ostanki), kot tudi debla do premera 55 cm.


Lastnosti:

Velika vstopna odprtina omogoča preprosto polnjenje sekalnika, ki se ga sme polniti samo z dvigalom. Pri padcu števila vrtljajev sekalnega rotorja, krmiljenje izklopi hidravlično dovajanje in ga pri ponovnem dosegu nastavljenih vrtljajev samodejno ponovno vklopi.

Močan ventilator s preprosto izmenljivimi obrabljivimi deli omogoča veliko dolžino izmeta sekancev in s tem gospodarno delo pri skladiščenju in transportu tudi večjih količin sekancev.

Sekalnik za les HRUST je grajen modulno v različnih standardnih dimenzijah vstopne odprtine. Osnovni modul je lahko gnan s traktorskim pogonom, lastnim motorjem v diesel ali elektro izvedbi, ali motorjem kamiona, na katerega je nameščen. Prigradi se lahko na tovornjak, gozdarsko prikolico ali na podvozje kot traktorski priključek.

GARANCIJA 1 LETO