Lastnik spletne strani

TEKOMA MARGUČ, d.o.o.

Draža vas 82
3215 Loče

Telefon: 03 75 90 900
Mobilni telefon: 041 389 211
E-pošta: info@tekomamraguc.si

Naslov naše spletne strani: www.tekomamarguc.si

Zbiranje osebnih podatkov

Na naši spletni strani uporabljamo obrazec, v katere se lahko vpisujejo osebni podatki. Nahaja se na strani Kontakt in je namenjen obiskovalcem naše spletne strani, če nam želijo poslati povpraševanje ali kakšno drugo sporočilo. Podatki, ki jih obiskovalec vpiše v obrazec, se pošljejo na e-naslov info@tekomamarguc.si.

Piškotki

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke, ki si zapomnijo vaš obisk, vendar nimamo podatka, čigav je kateri piškotek. Gre torej za anonimno rabo. Ti piškotki so uporabljeni, da obiskovalciem zagotavljamo čim boljšo uporabniško izkušnjo.

Za spreminjanje nastavitev glede piškotkov kliknite tukaj.

Google Analytics

Stran uporablja storitev Google Analytics. Tako lažje razumemo obnašanje obiskovalcev naše strani in na ta način lažje prilagajamo vsebine ter tehnično izboljšujemo strani.

Vsebina zunanjih servisov

Google Zemljevidi

Na strani Kontakt je uporabljen Google Zemljevid, ki prikazuje lokacijo naše pisarne. Z uporabo tega zemljevida se strinjate z njihovimi pogoji.

Hranjenje podatkov

Anonimni podatki v piškotkih za Google Analytics se hranijo:
_gat_gtag - 1 uro,
_gid - 1 dan,
_ga - 2 leti.

Podatki, ki jih obiskovalec pošlje preko obrazca na spletni strani, se hranijo v podatkovni bazi nedoločen čas oz. do prejema zahteve za izbris osebnih podatkov. Uporabnik lahko kadarkoli zahteva izbris svojih podatkov tako, da pošlje zahtevek na info@tekomamarguc.si.